Forskning og udvikling – skab værdi med ny viden


DBI mapper

Med status som GTS-institut og Danmarks uafhængige videncenter for brand- og tyverisikring er DBI absolut førende på sit område. Gennem internationale samarbejder og egen forskning udvikler vi ydelser på området for brand- og tyverisikring, som skaber værdi for din organisation. Vi kan endda hjælpe med at rejse finansiering til formålet.

I DBI kombinerer vi over 90 års praktisk erfaring med nyeste teoretiske viden fra hele verden om brand- og tyverisikring. Vores rådgivning er uvildig og bygger blandt andet på vores deltagelse i europæisk og internationalt norm- og standardiseringsarbejde inden for vores kerneområder.

GTS-status er din garanti
DBI er et af de selvejende Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter, som alle er statsgodkendte, almennyttige og nonprofit. Formålet med institutterne er at skabe innovation og udvikling blandt danske organisationer, så den nationale teknologiske infrastruktur hele tiden styrkes.

Vi skaber sikkerhed
Med afsæt i forskning og udvikling tilbyder vi virksomheder, organisationer og myndigheder værdiskabende ydelser inden for brand- og sikringsteknik. Det gælder alt fra brandtest af byggematerialer og risikovurdering af nye materialer til at styrke den sikringstekniske infrastruktur i Danmark.

Forskning med værdi
DBI bruger hvert år mere end 10 procent af omsætningen på forskning og udvikling. Det sker dels for at bidrage til samfundets sikkerhed, dels for altid at kunne yde den bedste rådgivning til vores kunder. Det er også DBI, der udgiver de brandtekniske publikationer, som sætter standarden for specifikke tekniske løsninger.

Carsten Damgaard
Forsknings- og udviklingschef

Telefon : 51 64 79 35
Mail : cad|dbi-net.dk

Find det du søger

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Tlf. 36 34 90 00
Fax 36 34 90 01
E-mail: dbi|dbi-net.dk

Ydelser
Rådgivning
Inspektion
Certificering
Brandtest
Undersøgelse
Efterforskning
DBI-medlemskab
Forskning og Udvikling

Områder
Projektering
Bygningsdrift
Byggeindustri
Forsikring
Risikokoordinator
Beredskabet
Producent
Installatør

Kurser
Bøger og skilte
Info
Om DBI
Kontakt
Handelsbetingelser
Presse
Mit DBI
Installatørservice
DBI Norge
Business Resilience

Vilkår
Sitemap

ajour cms