Forskningsprojekter – viden til vækst


DBI er Danmarks videncenter for brand- og tyverisikring. Vi bruger hvert år 10 procent af vores omsætning – eller mindst 10 millioner kroner – til forskning og udvikling i vores felt. Da DBI samtidig systematisk indhenter og bearbejder den nyeste viden fra hele verden, har det danske erhvervsliv og vores offentlige kunder til hver en tid adgang til den nyeste viden inden for brand- og tyverisikring.

Internationalt optimeret viden
Når DBI forsker og udvikler på området for brand- og tyverisikring, sker det i tæt samarbejde med både danske og udenlandske universiteter samt vidensintensive organisationer – det kan for eksempel være vores gode kolleger i GTS-netværket.

Herudover deltager vi i forskellige nationale, europæiske og internationale norm- og standardiseringsarbejder, hvilket vil sige, at vi er med til at udvikle og definere standarderne inden for blandt andre Dansk Standard og ISO. DBI er desuden at finde i en række nationale og internationale udvalg, samarbejdsprojekter og kommissioner inden for brand- og tyverisikring, hvor videndeling og -optimering altid er på dagsordenen.

Vores ekspertise er derfor altid opdateret og teoretisk forankret, og vi er på forkant med den internationale udvikling. Alt sammen til gavn for vores kunder.

Vi forsker i sikkerhed
Alle vores forskningsprojekter har til formål at fremme vilkårene for god brand- og tyverisikring – og det lige meget, om projektet handler om at undersøge brandsikkerhedsniveauet i ældre etageejendomme eller om eftervisning af brandårsager.

Læs mere om DBI's igangværende projekter ved at klikke i fanen til venstre.

Carsten Damgaard
Forsknings- og udviklingschef

Telefon : 51 64 79 35
Mail : cad|dbi-net.dk

Find det du søger

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Tlf. 36 34 90 00
Fax 36 34 90 01
E-mail: dbi|dbi-net.dk

Ydelser
Rådgivning
Inspektion
Certificering
Brandtest
Undersøgelse
Efterforskning
DBI-medlemskab
Forskning og Udvikling

Områder
Projektering
Bygningsdrift
Byggeindustri
Forsikring
Risikokoordinator
Beredskabet
Producent
Installatør

Kurser
Bøger og skilte
Info
Om DBI
Kontakt
Handelsbetingelser
Presse
Mit DBI
Installatørservice
DBI Norge
Business Resilience

Vilkår
Sitemap

ajour cms